خانه / برنامه نویسی / چگونه احساس را وارد طراحی سایت کنیم؟
طراحی سایت
طراحی سایت
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (به این مطلب رای دهید)
Loading...

چگونه احساس را وارد طراحی سایت کنیم؟

یک طراحی سایت عالی حتما احساسات ما نیز با خود همراه می کند. برای رسیدن به این خواسته کار مهم را طراح انجام می دهد اینجاست که آشنایی و درک مناسب تر طراح به طرح می تواند راهگشا باشد. با کمال تاسف باید بگوییم که در دنیای سئو ، این امر از یادها رفته است و همه درگیر پیاده سازی تکنولوژی وب با بهینه ترین حالت بر روی طراحی سایت خود هستند و کمتر به احساس در آن پرداخته می شود.

طراحی سایت با تلفیق احساسات انسانی

یک طراحی سایت عالی حتما احساسات ما نیز با خود همراه می کند. برای رسیدن به این خواسته کار مهم را طراح انجام می دهد اینجاست که آشنایی و درک مناسب تر طراح به طرح می تواند راهگشا باشد. با کمال تاسف باید بگوییم که در دنیای سئو ، این امر از یادها رفته است و همه درگیر پیاده سازی تکنولوژی وب با بهینه ترین حالت بر روی طراحی سایت خود هستند و کمتر به احساس در آن پرداخته می شود.

احساس بخش عمده هویت کسب و کار را تشکیل می دهد. عالی ترین لوگو ها و برند های تجاری، بهترین تجربه های دیجیتالی و مشهور شده، در ذات خود پر از احساس هستند. بانک ها بر روی احساس خوش بینانه مشتری های خود ، اعتماد به نفس  و بروز دادن احساس های صمیمی و برقراری رابطه ای احساسی با مشتری های خود پافشاری می نمایند.

استثنا!

در این میان سایت های ورزشی از این امر مستثنی می باشند. ما با دیدن برنامه های ورزشی مورد دلخواه خود خیلی تحت تاثیر احساس های منفی قرار می گیریم. به این دلیل که این برنامه ها همراه با هیجانی کاذب هستند. ما در بیشتر مواقع می خواهیم رابطه ای را ایجاد کنیم که به فروش ،رشد و دستیابی ما به موفقیت یاری برساند. احساس به منزله معبری می باشد که پیام ها و احساس های قابل لمس ما را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید : 

در طراحی سایت خود UX را در نظر بگیرید!

جواب احساسی ای که ما به یک طرح می دهیم، از زیبایی شناسی دیداری ما نشات می گیرد تا تجربه آفرینش یا فیزیولوژیکی یا ریاضی. این مهم در روند طراحی سایت ما هم اهمیت بالایی دارد و بیشتر زمینه  های زیبایی شناسانانه را نشان می دهد. احساس در مناسب ترین حالت خود تبلور می یابد.

کسانی که طراحی را کم اهمیت می دانند، اشخاص را هم نادیده می گیرند.

 چگونه احساس را وارد طراحی سایت های خود بکنیم؟

شما با شیوه های ذیل می توانید احساس را در عرصه طراحی سایت دخیل کنید:

شرکت :

کیفیت کسب و کار خودتان را با احساس بازگو کنید.

بازار:

انگیزه طراحی کردن را به مشتری های خودتان انتقال بدهید. به آن ها خواسته های احساسی نظیر (احساس های منفی، شکست و احساس های مثبت، پیش بینی و کنجکاوی) را انتقال بدهید و احساس آن ها را هنگام خرید و اندازه رضایتمندی آن ها را درک نمایید. (ارزیابی های صورت گرفته هر دو مورد فوق را تایید می کنند.)

خود شما در طراحی مهم هستید: سعی کنید طراحی شخصی داشته باشید. طراح های شاخص فقط تنها با کسانی کار می کنند که دوست شان دارند. این طراح ها احساس می کنند که به جایی وارد شده اند که خودشان آنجا را انتخاب کرده اند و آنجا را از آن خودشان می دانند. آن ها از برقراری رابطه با خود و مشتری های خود هر لحظه یاد می گیرند. این ها کسانی می باشند که توجه ما را به سوی خود جلب می نمایند. پافشاری ما بر روی کیفیت می باشد و ما این اشخاص را ستایش می کنیم و از آن ها به منظور به جلو بردن طراحی موفقیت آمیز خود بهره می گیریم.

شیوه فوق بسیار کارآمد هستند و  شیوه آن ها، خیلی عالی و مورد اطمینان به هم می باشند. اگر یکی از این سه شیوه فراموش شوند، شما در ایجاد رابطه و برقراری احساس در کسب و کارتان دچار مشکل خواهید شد.

مسئله مهمی که خیلی در طراحی اهمیت دارد آن است که طراحی وب سایت به چه نحوی قادر است با کاربران و احساس های آنها رابطه ایجاد نماید.

طراحی یک کالا طراحی یک رابطه است

کار کردن با اشخاص گوناگون در زندگی ، به تجربه زیادی احتیاج ندارد. احتمال دارد شما فریفته اشخاص شوید و مدت ها این قضیه ، ذهن تان را درگیر نماید. این قضیه به دفعات در زندگی تان رخ می دهد و سرانجام سبب می گردد که شما کوتاه بیایید. شما بایست در ایجاد رابطه با دوستان تان با احتیاط عمل کنید.

آیا شما مشتری هدف خودتان را پیدا کرده اید؟ شما بایست برای زبده شدن در کسب و کارتان، این کار را با دقت ویژه ای انجام بدهید تا قادر باشید در پرونده خود سابقه خوبی را به یادگار بگذارید. با احساس بودن، کاربران و به خصوص مشتری ها را به سمت شما می کشاند.

طراحی یک معجزه میان تجارت و هنر است که می تواند میانجی ای بین هنر و فن باشد، احساس و استدلال ، مفهوم و توجه به جزیی ترین امور ، رسمی بودن و شوخ بودن، طراح و کاربر ، طراح و پرینت کردن در کنار هم معنا می یابند.

نا امید نشوید

شما نبایست به دلیل ترس ، اعتماد به نفس ، علاقه مند بودن به کسی یا چیزی و یا بی احترامی دیدن از افراد ، از کار ناامید شوید. شما بایست عمیق تر با کار درگیر شوید. شما به عنوان کسی هستید که صحنه تئاتر را در اختیار دارید و کاراکترهای خود را راهنمایی می کنید تا به بهترین نحو ممکن نقش های خود را ایفا کنند. البته احتمال دارد در برند های تجاری ، همراه با  احساس دلسوزی ، پشتیبانی و  هیجان نیز توام باشد هرچه زیادتر به دیتایل و ویژگی های آن ها آشنا باشید، در ایجاد رابطه موفقیت بیشتری به دست می آورید و قادرید رابطه های زیادتر و موفق تری را تجربه کنید.

اگر شما می خواهید تا درباره شناسایی مشتری های هدف خود داده های معتبری به دست بیاورید، بنابراین بایست درباره اشخاص و کارهایشان تحقیق و ارزیابی کنید.

دارا بودن احساس عاطفی و احساس نگاتیو و مظنون بودن به هر کسی و هر کاری با یکدیگر جور در نمی آیند. هنگامی که شما باورهای خودتان را بسط می دهید، بایست احساس بد دیدن و مظنون بودن را از خود طرد نمایید.. هنگامی که این حس از شما از بین رفت،  به سوی فهم مفهوم قدم بردارید. نسبت به مشتری هایی که در کسب و کارتان نقش مهمی دارند هیجان و احساس زیادی داشته باشید.

طراحی سایت، بسته به خلاقیت

طراحی، روح عمده خلاقیت های انسانی می باشد که در به جلو بردن کالاها و سرویس ها ، احساس آدمی را  به دفعات به چالش کشیده است. استیو جابز

هنگامی که حرف زیبایی شناسی در طراحی سایت و به خصوص در طراحی سایت فروشگاهی به میان می آید، هدف ها و تصورهای ذهنی آدمی ، از آن تاثیر می پذیرد. اگر ما نحوه دید طراحی سایت خود را از یاد ببریم، مسلما نخواهیم توانست به طرز موفقیت آمیزی با مشتری های خود رابطه ایجاد کنیم و این حتما به ضرز کسب و کار ما خواهد بود.

بیشتر بخوانید : 

۸ نکته مؤثر سئو طراحی وب‌سایت که نباید فراموش کنید

در عرصه فعالیت های طراحی سایت و طراحی الکترونیکی ، ما بایست احساس های خودمان را در کسب و کار دخیل بدانیم. سرمایه گذاری شخصی ، کاری حرفه ای می باشد و هوشمندی شما را در زمینه های بازاریابی و کسب و کاری که به آن مشغول هستید را بازتاب می دهد. شما به منزله کسی که یک طراح با تجربه هستید باید به دید عقلانی از انگیزه ها و انگیزش های خود دست یابید و از آنها در کار خود بهره بگیرید.

منبع : تاپ لرن

عالی بود(1)جالب نیست!(0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 6 =